ADZAGUA CEM AZAK'IN HUBBİS RÖPORTAJI


ADZAGUA CEM AZAK'IN HUBBİS RÖPORTAJI

Uluslararası Finansal Medya platformu Hubbis, geçtiğimiz günlerde Sakarya Abhaz Derneğimiz inşaatı için önemli maddi katkılarda bulunan Adzagua Ayhan Azak  ve Sıbıpha Seyhan Azak’ın sevgili oğulları, başarıları ile gurur duyduğumuz Hemşerimiz Adzagua Cem Azak ile bir röportaj yaptı.

Abhaz kökenli olduğu ve Abhazya ismi Uluslararası kabul edilmediği için ilk önce yayınlanmak istenmeyen röportaj Cem Azak’ın kökleri hakkındaki dik duruşu ile ( bunu yazmak istemiyorlar ise röportajı iptal edeceğini bildirmesi üzerine) hem ilk cümlede hem de özgeçmişinde Abhazya ismi yayınlanmıştır

Aşağıda yayınlanmış olan makalenin Cem Azak’ı anlatan özet çevirisini paylaşıyoruz.

Cem Azak aslen uluslararası ve eğilim olarak küresel bir kişidir. Türk kökenli Alman vatandaşı ama kökleri Abhazya’ya dayanır.(Günümüz Rusya ve Gürcistan arasında Abhazya Cumhuriyeti) Yatırım Bankacılığı ve ardından Özel Bankacılık alanındaki uzmanlığını, 2020 yılında Crossinvest'in (Asya) kontrol hissesini satın almadan önce hem Avrupa hem de Asya'da önemli pozisyonlarda çalışarak inşa etti. O zamandan beri, Singapur merkezli firmanın Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su olarak firmanın küresel HNW paketini ve özellikle UHNW müşterilerini genişletmeye titizlikle odaklanıyor. Christophe Audergon'dan satın aldığı% 95'e sahiptir ve şirkette% 5'lik bir mülkiyet hissesine sahiptir. Audergon ailesi aynı zamanda İsviçre merkezli EAM Crossinvest ‘in kurucularıdır. Azak, pandeminin ilk aylarında cesur bir hamle olarak görülen şeyi yapmadan önce, EFG Bank'ta Kıdemli Genel Müdür, Uluslararası Pazar Başkanı ve Özel Bankacılık Konseyi Üyesi olarak görev yaptı ve o zamandan beri bir dizi kilit müşteri getirerek UHNW işini üç katına çıkardı.

Hubbis, yakın zamanda Singapur'daki ofisinde, Crossinvest'i (Asya) bölgedeki bağımsız varlık yönetiminin en ileri noktasında tutma planlarını daha fazla duymak için Cem Azak ile bir araya geldi.

Cem Azak, firmanın portföy yönetiminde nasıl lider olduğuna inandığını, teklifi özel sermaye ve VC'ye nasıl çeşitlendirdiğini ve tescilli Crossinvest Connect uygulamasının başarılı bir şekilde piyasaya sürülmesi de dahil olmak üzere dijitalleşmenin nasıl ilerlediğini açıkladı. Geniş açılı misyonu şimdi uzmanlık oluşturmaya devam etmek, daha fazla farklılaşma sağlamak, AUM'u ve işletmeyi önümüzdeki üç ila beş yıl içinde beş milyar ABD dolarının üzerine çıkarmak ve ardından yedi yıl içinde işletmenin halka arzına doğru ilerlemektir.

Not: İngilizce yayımlanan makalenin tamamını hubbis.com adresinden Cem Azak yazarak okuyabilirsiniz.

 

Video Galeri

Fotoğraf Galerisi

Biyografiler

img25

Ömer Büyüka -Beygua-

img25

Papapha Mahinur Tuna

img25

Oktay Chkotua

img25

Fazıl İskender